Acord comunicări comerciale

Derulăm periodic campanii promoționale pentru clienții noștri și ne dorim să fiți informat(ă) legat de acestea, motiv pentru care avem nevoie de acordul dumneavoastră explicit în acest sens. Vă mulțumim!

 

Sunt de acord în mod expres și neechivoc ca CMPB SA să prelucreze datele cu caracter personal în scop de marketing direct, adică pentru a mă ține la curent cu produsele sau serviciile sale sau ale partenerilor săi, inclusiv prin mijloace automate, prin creare de profiluri sau prin comunicarea datelor către prestatorii de servicii cu care societatea a încheiat contracte de colaborare.

 

În scop de marketing direct, CMPB SA poate prelucra următoarele tipuri de date personale, însă fără să utilizeze concomitent întregul set de date: adrese de email, numere de telefon sau alte detalii personale. CMPB SA poate folosi tehnologia în prelucrarea acestor date pentru a lua decizii în mod automat sau pentru a avea mai multe informații despre profilul dumneavoastră. Vă puteți opune în orice moment prelucrării automate a datelor cu caracter personal care vă privesc, inclusiv creării de profiluri.

 

În cazul în care intervin actualizări ale datelor transmise, aveți dreptul de a le rectifica. Consimțământul în scop de marketing direct rămâne în vigoare până la momentul la care veți decide să îl retrageți, printr-o notificare adresată CMPB SA în acest sens.

 

Acestui formular i se aplică prevederile Regulamentului (UE) nr. 679/27.04.2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind liberă circulație a acestor date.